Gluccides, also called saccharides or carbohydrates, are amylaceous substances in the composition of which carbon, hydrogen, and oxygen enter. They are, therefore, ternary foods. They are classified into monosaccharides (glucose, mannose, levulose, galactose), disaccharides (sucrose, lactose, maltose), and polysaccharides (dextrin, gum, starch, cellulose). Monosaccharides and disaccharides are insoluble.
The most carbohydrate-rich foods are cereals (rice, wheat, corn, etc.), vegetables (beans, chickpeas, lentils), potatoes, sweet potatoes, cassava, sugar, honey, the molasses, the banana mainly the banana-gold.
Sugar includes sucrose (sugar cane or beet sugar), glucose (grape sugar), lactose (milk sugar), maltose (malt sugar), fructose or levulose (fruit sugar). Cellulose also belongs to glucides. It constitutes the framework of plant tissues. It forms most of the cell membranes of plants. In digestion, it exerts a purely mechanical action, favoring peristalsis, that is, the progressive, vermiform movement of the muscles of the hollow organs, which serves to propel the food content to the outside. The glúcides compete to provide almost exclusively energy to the organism.
The daily need for carbohydrates for adults varies between 300 and 800 g, depending on the person's weight and work.
Vegetable foods: sugar, plum, rice, banana, sweet potato, potato, fig, beans, chickpeas, lentils, cassava, honey, corn, wheat, and grapes.
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Processo de armazenamento no freezer
Desde a primeira carga de alimento a congelar, o armazenamento deve ser efetuado em lotes que não excedam 5% da capacidade do freezer e com intervalo de 12 a 24 horas entre um lote e outro. Um freezer de 280 litros, por exemplo, só deve receber 14 quilos de alimentos de cada vez.
Os alimentos devem ir para o freezer já resfriados, sendo primeiramente colocados em contato com as placas frias, podendo ser empilhados depois de congelados. Ao recarregar o freezer, não encoste os alimentos frescos aos já congelados.
Registrar por escrito o estoque de alimentos, anotando as retiradas, e utilizar cada compartimento para um determinado tipo de produto facilita o controle de estoque e o manuseio dos alimentos.
Os alimentos devem ir para o freezer já resfriados, sendo primeiramente colocados em contato com as placas frias, podendo ser empilhados depois de congelados. Ao recarregar o freezer, não encoste os alimentos frescos aos já congelados.
Registrar por escrito o estoque de alimentos, anotando as retiradas, e utilizar cada compartimento para um determinado tipo de produto facilita o controle de estoque e o manuseio dos alimentos.
Proceso de almacenamiento en el congelador
Desde la primera carga de alimento a congelar, el almacenamiento debe efectuarse en lotes que no superen el 5% de la capacidad del congelador y con un intervalo de 12 a 24 horas entre un lote y otro. Un congelador de 280 litros, por ejemplo, sólo debe recibir 14 kilos de alimentos a la vez.
Los alimentos deben ir al congelador ya resfriados, siendo primero colocados en contacto con las placas frías, pudiendo ser apilados después de congelados. Al volver a cargar el congelador, no cubra los alimentos frescos a los ya congelados.
Registrar por escrito el stock de alimentos, anotando las retiradas, y utilizar cada compartimiento para un determinado tipo de producto facilita el control de stock y el manejo de los alimentos.
Los alimentos deben ir al congelador ya resfriados, siendo primero colocados en contacto con las placas frías, pudiendo ser apilados después de congelados. Al volver a cargar el congelador, no cubra los alimentos frescos a los ya congelados.
Registrar por escrito el stock de alimentos, anotando las retiradas, y utilizar cada compartimiento para un determinado tipo de producto facilita el control de stock y el manejo de los alimentos.
Processo di conservazione del congelatore
Dal primo carico di alimenti da congelare, lo stoccaggio deve essere effettuato in partite che non superino il 5% della capacità del congelatore e tra 12 e 24 ore tra un lotto e l'altro. Un congelatore di 280 litri, ad esempio, dovrebbe ricevere solo 14 chili di cibo alla volta.
Il cibo deve andare al freezer già raffreddato, essendo prima messo in contatto con le piastre fredde e può essere impilato dopo essere stato congelato. Durante la ricarica del congelatore, non toccare gli alimenti freschi con quelli già congelati.
La scrittura dell'inventario alimentare per iscritto, annotando i prelievi, e l'utilizzo di ciascun compartimento per un determinato tipo di prodotto facilita il controllo del magazzino e della manipolazione degli alimenti.
Il cibo deve andare al freezer già raffreddato, essendo prima messo in contatto con le piastre fredde e può essere impilato dopo essere stato congelato. Durante la ricarica del congelatore, non toccare gli alimenti freschi con quelli già congelati.
La scrittura dell'inventario alimentare per iscritto, annotando i prelievi, e l'utilizzo di ciascun compartimento per un determinato tipo di prodotto facilita il controllo del magazzino e della manipolazione degli alimenti.
Freezer storage process
From the first load of food to be frozen, storage must be carried out in batches that do not exceed 5% of the capacity of the freezer and between 12 and 24 hours between one lot and another. A freezer of 280 liters, for example, should only receive 14 pounds of food at a time.
The food must go to the freezer already cooled, being first placed in contact with the cold plates, and can be stacked after being frozen. When recharging the freezer, do not touch fresh foods to those already frozen.
Writing the food inventory in writing, noting the withdrawals, and using each compartment for a given type of product makes it easier to control stock and food handling.
The food must go to the freezer already cooled, being first placed in contact with the cold plates, and can be stacked after being frozen. When recharging the freezer, do not touch fresh foods to those already frozen.
Writing the food inventory in writing, noting the withdrawals, and using each compartment for a given type of product makes it easier to control stock and food handling.
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