Pesquisar este blog

Papaya

Papaya is one of the best fruits in the world, both for its nutritional value and its medicinal power. One of its most important principles is papain, recognized as superior to pepsin and widely used to provide relief in cases of acute indigestion. It also has beneficial effects on living tissue. Papaya is a perfect food and ideal for breakfast, because it satisfies the nutritional requirements of the body, in the morning, it cleanses the digestive system. It also contributes to the maintenance of the acid-alkaline balance of the body, and in this function it surpasses the melon itself, which is considered to be one of the best alkali-formers. The papaya lends itself to admirable combinations with other fruits - figs, plums, grapes - fresh or dried, and can be eaten naturally, or with honey from bees.



Groselha vermelha muito saborosa

A groselheira, planta da família das Saxifragáceas, é originária da Europa setentrional, do Canadá e da Sibéria, onde se encontra em estado silvestre. A groselha pode ser usada ao natural, como fruta de mesa, ou em diferentes preparados, como doces, marmeladas, xaropes, etc.



Very tasty red currant

Gooseberry, a plant of the Saxifragaceous family, originates in northern Europe, Canada and Siberia, where it is found in the wild. The gooseberry can be used in the natural, like table fruit, or in different preparations, like sweets, marmeladas, syrups, 


Ribes rosso molto gustoso

L'uva spina, una pianta della famiglia delle Saxifragacee, è originaria dell'Europa settentrionale, del Canada e della Siberia, dove si trova in natura. L'uva spina può essere utilizzata nel naturale, come frutta da tavola, o in diverse preparazioni, come dolci, marmeladas, sciroppi, ecc.

Grosella roja muy sabrosa

La grosella, planta de la familia de las Saxifragáceas, es originaria de la Europa septentrional, de Canadá y de Siberia, donde se encuentra en estado silvestre. La grosella puede ser usada al natural, como fruta de mesa, o en diferentes preparados, como dulces, mermeladas, jarabes, etc.


Groseille très savoureuse

La groseille à maquereau, une plante de la famille des Saxifragacées, est originaire du nord de l'Europe, du Canada et de la Sibérie, où elle se trouve à l'état sauvage. La groseille peut être utilisée dans la nature, comme les fruits de table ou dans différentes préparations, comme les bonbons, les marmeladas, les sirops, etc.


Jaca nutritiva e saborosa

A jaqueira é uma árvore da família das Moráceas. Originária da índia e de outros países da Ásia, foi aclimada no Brasil, onde se encontra em abundância.  A   jaca é um produto de grande utilidade na alimentação. Riquíssima em princípios sacarinos, é uma fruta hidrocarbonada por excelência. É, além disso, uma fonte regular de ferro. As sementes, grossas e numerosas, são feculentas. Podem ser comidas assadas ou cozidas.